Bedrijf

Foam Products de Wit is in 1971 als eenmans firma opgericht (met een Solex en fl. 500,–) als Zeilmakerij de Wit met de fabricage van zeilen voor (wedstrijd)zeilboten, motorbootkappen en cabrioletkappen.

Na 10 jaar was de klantenkring dusdanig veranderd, dat werd besloten de watersportklanten vaarwel te zeggen en geheel over te schakelen op industriewerk, zoals olieschermen en thermische isolatie. Dit is de groei van het bedrijf ten goede gekomen.

Omstreeks 1990 zijn we ook steeds meer foam producten gaan gebruiken en bewerken. Kort hierna is besloten om foam products als extra bedrijfstak toe te voegen.

In de loop der jaren is de foam productie fors gegroeid en is er veel in het machinepark geïnvesteerd, vrijwel alle mogelijke bewerkingen kunnen wij uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Computergestuurd waterstraal snijden en het het splitten van de foam platen op de juiste dikte. Dit maakt ons bedrijf zeer flexibel.

Na een aantal malen uit het bedrijfspand te zijn gegroeid, zijn we sinds 1996 gevestigd aan de James Wattweg 24 te Vlaardingen. Ook dit bedrijfspand werd te klein en in 2016 is het aangrenzen pand hiervoor als extra werkplaats ruimte in gebruik genomen.

Foam Products de Wit is een bedrijf waarbij, service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat!