Koffers

Klaar voor uw volgende avontuur? Bij Foam-Products bieden we een selectie van robuuste koffers aan, perfect voor het beschermen van uw waardevolle spullen tijdens het reizen. Met ons assortiment koffers uit het Nanuk assortiment bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid, samen met de mogelijkheid om een op maat gemaakt foam interieur toe te voegen voor maximale bescherming. 

Robuuste koffer

Betrouwbare bescherming op maat 

Onze koffers zijn niet zomaar koffers; ze zijn ontworpen om uw apparatuur en persoonlijke bezittingen veilig te houden, waar uw reis u ook brengt. Of u nu een enkele koffer nodig heeft voor persoonlijk gebruik of een grote serie voor professionele doeleinden, wij kunnen aan al uw behoeften voldoen. Met een op maat gemaakt foam interieur zorgen we ervoor dat uw spullen perfect passen en goed beschermd zijn tegen stoten, vallen en andere onvoorziene omstandigheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze robuuste koffers en de mogelijkheden voor een op maat gemaakt interieur. 

Download hier de afmetingen en specificaties van de koffers: 

Kies uw ideale foam type voor optimale bescherming 

Bij Foam-Products begrijpen we dat het beschermen van uw waardevolle spullen tijdens transport van het grootste belang is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan foam types aan, zodat u het perfecte interieur voor uw koffer kunt creëren, afgestemd op uw specifieke behoeften en vereisten. Ons assortiment omvat onder andere PE foam, dat bekend staat om zijn uitstekende schokabsorberende eigenschappen. Dit type foam is ideaal voor het beschermen van kwetsbare voorwerpen tegen stoten en impact tijdens het reizen. 

Daarnaast bieden we EVA foam aan, dat flexibel en duurzaam is. Het biedt niet alleen bescherming tegen stoten, maar is ook bestand tegen scheuren en slijtage, waardoor het een ideale keuze is voor langdurig gebruik. Voor een optimale demping bieden we PU foam aan, dat een uitstekende schokabsorptie biedt en uw spullen veilig houdt, zelfs bij ruwe behandeling tijdens transport. 

Voor toepassingen waarbij weerbestendigheid een vereiste is, bieden we celrubber EPDM aan. Dit type foam is bestand tegen vocht en extreme temperaturen, waardoor het ideaal is voor gebruik in buitenkoffers of in vochtige omstandigheden. Daarnaast bieden we anti-statisch foam aan, dat speciaal is ontworpen om elektronische apparaten te beschermen tegen elektrostatische ontlading, wat schade aan gevoelige apparatuur kan voorkomen. 

Tot slot bieden we vlamvertragend foam aan, dat extra veiligheid biedt door het verminderen van de verspreiding van vlammen in geval van brand. Met deze diverse foam opties kunt u ervoor zorgen dat uw kofferinterieur niet alleen uw spullen beschermt, maar ook voldoet aan uw specifieke eisen en veiligheidsnormen. 

Ontvang persoonlijk advies en maatwerk oplossingen 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze robuuste koffers en de mogelijkheden voor inlay op maat. Voor welk product u ook een koffer zoekt, ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften. Bij Foam-Products streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid, zodat u met een gerust hart uw producten kunt vervoeren, wetende dat uw spullen veilig zijn.