Projecten

Hieronder ziet u een aantal Foam projecten van ons:

Zuurstof druk flessen.
Voor een klant hebben hebben wij meerdere kunstof stapelbakken voorzien van foam interieur. In de kunstof bakken kunnen nu veilig, netjes en overzichtelijk zuurstofdruk flessen worden opgeslagen en vervoerd.

De klant had ons een kunstof stapelbak afgeleverd samen met een zuurstoffles. Hierna hebben wij een ontwerp gemaakt met de indeling van de zuurstof flessen.  Na overleg met de klant en productie van een prototype is het ontwerp goedgekeurd. Vervolgens kon de productie van de resterende inlays voor de kunstof bakken worden uitgevoerd.

De klant was zeer tevreden over onze inbreng en het ontwerp!
Door de professionele uitstraling en korte levertijd kon hij op zijn beurt zij eigen klant ook gelukkig maken. Kortom, een van de leukere foam projecten!

 

Drone interieurs op maat
Met enige regelmaat maken wij drone interieur/inlays op maat. Het gaat vaak om professionele drones die voor hobby of werkgerelateerde doelen worden gebruikt.  De klant levert in veel gevallen de kunstof koffer of kist zelf aan waarna wij het interieur precies op maat ontwerpen en produceren. Vaak kunnen ook extra hulpstukken of onderdelen toegevoegd worden in de koffer zoals meetapparatuur of adaptors.
De interieurs kunnen uit verschillende verdiepingen bestaan, hierdoor kan de indeling geoptimaliseerd worden.
Er zijn verschillende kleuren mogelijk.

 
Gereedschap lades
Met enige regelmaat maakt Foam-products inlays voor  voor gereedschap lades. Voornamelijk de op maat inlays voor speciaal gereedschap. Enkele voorbeelden hiervan zijn: sleutels, schroevendraaiers of ander merkspecifiek gereedschap. De opmaat inlay is vaak een aanvulling op een bestaande gereedschapkist.

Het ontwerp kan door de klant worden aangeleverd of ontworpen worden door ons, het is allemaal mogelijk. Van schets tot 3D file of het aanleveren van de gereedschappen het is allemaal mogelijk.

Gereedschap inlay

 
Diverse andere projecten
Foam-products heeft veel verschillende foam projecten uitgevoerd. Om een beter beeld te krijgen van de variantie van de foam producten ziet u hieronder nog enkele voorbeelden.
Wij zijn een flexibele bedrijf met veel mogelijkheden. Of het nu om slechts 1 stuks gaat of om 100.000 inlays het is bij ons allemaal mogelijk. We hebben geen standaard lange levertijden. Heeft u een keer snel iets nodig op korte termijn wij kunnen u wellicht snel uit de brand helpen.

Kijk ook eens voor onze andere afdeling van het bedrijf op: http://www.dewit-bv.nl