Projecten

Hieronder ziet u een aantal Foam projecten van ons:

Zuurstof druk flessen 

Voor een klant hebben wij meerdere kunststof stapelbakken voorzien van foam interieur. In de kunststof bakken kunnen nu veilig, netjes en overzichtelijk zuurstofdruk flessen worden opgeslagen en vervoerd. 

De klant had ons een kunststof stapelbak afgeleverd samen met een zuurstoffles. Hierna hebben wij een ontwerp gemaakt met de indeling van de zuurstof flessen.  Na overleg met de klant en productie van een prototype is het ontwerp goedgekeurd. Vervolgens kon de productie van de resterende inlays voor de kunststof bakken worden uitgevoerd. 

 

De klant was zeer tevreden over onze inbreng en het ontwerp! 

Door de professionele uitstraling en korte levertijd kon hij op zijn beurt zijn eigen klant ook gelukkig maken. Kortom, een van de leukere foam projecten! 

 

 

Drone interieur projecten 

Met enige regelmaat vervaardigen wij op maat gemaakte projecten voor interieurs/inlays voor drones. Het gaat vaak om professionele drones die voor hobby of werk gerelateerde doelen worden gebruikt. In veel gevallen voorziet de klant ons van de kunststof koffer of kist, waarop wij vervolgens een interieur op maat ontwerpen en produceren. Vaak kunnen ook extra hulpstukken of onderdelen in de koffer worden toegevoegd, zoals meetapparatuur of adapters. 

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om koffers uit het Nanuk assortiment aan te leveren, inclusief het foam op maat interieur. De interieurs kunnen uit verschillende verdiepingen bestaan, waardoor de indeling optimaal kan worden afgestemd op de behoeften van de klant. Bovendien bieden wij een ruime keuze aan kleuropties om aan de individuele voorkeuren van onze klanten te voldoen. 

 

 

Gereedschap lades projecten 

Bij Foam-Products ontwerpen we ook andere projecten zoals op maat gemaakte inlays voor gereedschap lades. Deze inlays zijn met name bedoeld voor speciaal gereedschap, zoals sleutels, schroevendraaiers of ander merkspecifiek gereedschap Ze dienen vaak als aanvulling op een bestaande gereedschapskist.  

De klant heeft de mogelijkheid om het ontwerp aan te leveren of dit door ons te laten verzorgen – van schets tot 3D-bestand, of zelfs het aanleveren van de gereedschappen is allemaal mogelijk. 

Gereedschap inlay

 

Diverse andere projecten 

We hebben een uitgebreid portfolio van diverse foam projecten opgebouwd. Om u een beter beeld te geven van de variatie in onze foam producten, ziet u hieronder enkele voorbeelden.  

 

Foam projecten op maat 

Als een flexibel bedrijf bieden wij talloze mogelijkheden. Wij voeren projecten uit in diverse foam soorten, waaronder EVA foam, PU foam, PE foam, vlamvertragend foam en anti-statisch foam. Hierdoor kunnen wij aan verschillende behoeften en vereisten voldoen, afhankelijk van de specifieke toepassing van het foam project. Of u nu slechts één stuk nodig heeft of juist een grote hoeveelheid van 100.000 inlays, bij ons is het allemaal mogelijk. 

Bovendien hanteren wij geen vaste lange levertijden. Heeft u dringend iets nodig op korte termijn? Dan kunnen wij u wellicht snel uit de brand helpen. 

Bekijk ook gerust onze andere bedrijfsafdeling op: www.dewit-bv.nl